Vzbuď ji! Vzbuď NÁS!

Vzbuď ji! Vzbuď NÁS!

Anotace: ..

Fixa všechny naše sny
Přečmáře a zfetuje,
Všechno musí být

I my najdeme cestu zpět
Nacházení nových útočiští
Bolení
Tam a zpět
Půlnoční strašidlo z bažin inspirací
Hádě z miniatury celého světa
Uzavřeni v žárovce
Krvácející balónek ze slepého oka
Zpřerážený padák a kolíbka z vlastních žeber
Spi sladce

Vprostřed dlaní svírá kouř,
Vzbuď ji, vzbuď nás

Kde jsou ty světy, co nás neděsí,
Kde nás neštěpí jaderná energie vlastního bytí,
Kam zmizelo to štěstí, láska a mír,
Zbylo jen prázdno a pití..

Vzbuď nás, dokaď je čas
Odtáhni naše těla, než-li je sežerou vlci,
Vysaj kouř z plic, vykuchej zkažená játra..
Autor Trophy, 05.01.2009
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak pardon: metalistka! Tim líp! :-)

05.01.2009 19:06:00 | 6thSun

Je cejtit, že to psal metalista! Velmi dobré, příteli!

05.01.2009 19:04:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí