V mém životě

V mém životě

Anotace: má taky něco smysl..

Tam to místo,kde teď sedíš,
Bylo prázdné tak před rokem.
I když teď to zrovna nevíš
Já stal jsem se sám sobě otrokem.

Ale od všech našich přátel jsem se
Poučil a našel všeho smysl.
Něco navždy nebude lepší
to není můj výmysl.

Když myslím na to místo je to
jako něco nového.
Já vim,že stojím často a pořád myslím
Na můj život.
V mém životě pro věci a lidi jdu dřív,
ale taky tě miluju víc.

Jenže tyhle vzpomínky ztratily smysl
pro všechny v mém životě.
A našel jsem všeho smysl
To ti říkam v mém životě.

Někdo má jít a někdo zůstat
ne všichni v mém životě to pochopí.
A má naděj zase začne vzrůstat
A v zápětí se utopí.

Někdo je mrtvej a někdo živej
v mém životě je každej jinej.
Celý můj život je jako já
A neptá se ten kdo všechno zná!

Tam to místo kde teď sedíš,
Bylo prázdné tak před rokem.
I když teď to zrovna nevíš
Já stal jsem se sám sobě otrokem.

Všechny tyhle místa mají své chvíle
a všechny své přátele můžu zavolat zpět.
Než to všechno stihnu nenajdu
Čtyři míle,ale pět.

Ale tyhle vzpomínky ztratily smysl
pro všechny v mém životě.
A našel jsem všeho smysl
To ti řikam v mém životě.

Někdo má jít a někdo zůstat
ne všichni v mém životě to pochopí.
Má naděje zase začne vzrůstat
A v zápětí se utopí.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 26.09.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí