Převozník

Převozník

Anotace: +++ samota +++

Samota co na mozek leze,
převozník na druhý břeh mě veze.

Po kapsách pár drobných mám,
ty já mu za převoz dám.

Vítaj mě ve světě neživých.

Samota co srdce mé tíží,
i ty oční jamky mrtvých mne přehlíží.

V kapse sešit se vzpomínkami,
v rukou polštář promočen slzami.

Kráčím po cestách temných.

Samota a bludiště uliček,
bolestná jsou světýlka bludiček.

Proč jen tady tiše lkám?
snad proto - divoška láska je klam!

Řekli mi: Pujdeš v lukách snadných!
(ironie)
Autor Certain Expiry, 06.01.2009
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

23.02.2009 13:22:00 | bettuš

co je poštař?

08.01.2009 16:42:00 | LaBiL

Je to zajímavé a myšlenkové. Čtivé.

06.01.2009 14:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí