Galerie

Galerie

Anotace: procházka uvnitř přírody, mezi sloupy, pod střechou, když slunce svítilo a odráželo se ve sklech na zdích...

Všechno se tu leskne.
Skla obrazů
. . . . ohmataná miliony pohledů
. . . . . . . . . . . . . . . . vyprávějí příběhy -
- bez něhy,
. . . . teskné.

Jak mince v poledni -
- jak lesklý desetník -
- odrážíš se v mých zorničkách.
Na víčka
. . . . sedá prach
. . . . . . . . jak obloha se zatmívá
a ztrácí lesk...

Zvečera
. . . . obloha je průhledná.
Den je objednán
. . . . . . . . zase až na zítra,
až zítra vrátí se lesk do tvých očí.

Odrazy v obrazech
. . . . . . . . vypráví příběhy,
tu perem, tu barvou, jinde
. . . . . . . . . . . . jenom stínem na papíře...
Ty jim věříš
. . . . v plné míře.
Však barvy kradou
. . . . . . . . poctivost,
černá s bílou
. . . . . . . . věští zlost...

Zvečera obloha je průhledná...
Autor Bůchví..., 07.01.2009
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Alasea, Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, okapovaroura, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teď je mimochodem jedna hodina a je zima a je jasno:)
jo mimochodem je to hezký
mimochodem - to je slovo co?:)

08.01.2009 12:55:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí