Viděla jsem anděla

Viděla jsem anděla

Anotace: ....

Viděla jsem anděla, jak se na mě usmívá.
Viděla jsem anděla, který teď se mnou usíná.
Ten anděl na tváři úsměv přátelský i teď mívá,
při pohledu na něj si najednou připadám tak jiná.

Narostou mi křídla nebesky bílá,
jsem lehká jak poblouzněná víla.
Cítím každé pírko, jak se mě dotýká,
cítím chlad, při němž se klepu jako osika.

A pak mě po tváři jemně pohladil,
čímž mě spět do snové reality probudil.
Bez křídel, však šťastná a s úsměvem
chytnu ho za ruku a jdeme spolu ven.

Jít až na světa kraj, být spolu,
společně snídat u jednoho stolu.
A až se budu jednou něčeho bát,
svými křídly mě bude ochraňovat.

Jen zavřít oči, poddat se pocitům…
Autor Wyrda, 07.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: kleopatra.sedma, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný:) taky sem tohle kdysi cítila...moc ti to přeju,užívej ti to;)

07.01.2009 21:50:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí