Píseň

Píseň

Anotace: září 2008

1)
Tváří v tvář
Záři sluneční
Každým dnem být kousek blíž
Každým dnem tiše snít

Čas je lhář
Cestou zpáteční
Vláčet mám svůj vlastní kříž
Za pár chvil odejít

R:
Doba snů
Odkvétá
V záři dnů jak v záři hvězd
Tisíc dnů
Do léta
Chvilek pár žít a kvést

2)
V souvětí
Čárka za větou
Příští děj jen uvádí
Aby příběh neuváz

Květenství
Tiše odkvetou
Dřív než se svět ochladí
Dřív než vše spálí mráz

R:
Doba snů
Odkvétá
V záři dnů jak v záři hvězd
Tisíc dnů
Do léta
Chvilek pár žít a kvést

3)
Tváří v tvář
Záři sluneční
Vzdor sněhovým peřinám
Čas je lhář
Pochod smuteční
V dálce zní všem květinám

R:
Doba snů
Odkvétá
V záři dnů jak v záři hvězd
Tisíc dnů
Do léta
Chvilek pár žít a kvést
Autor Petrik78, 08.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí