S nimi

S nimi

Anotace: Venku, za oknem...nebo kolem mě?

Něco je ve vzduchu,
zvuk, co rozléhá se nocí
přitáhl mou pozornost.
Přistoupím k oknu,
mám mysl bdící,
jsou tam postavy,
jež obklopuje bělost.
Něco je ve vzduchu,
píseň, co doléhá
k mým uším,
je kouzelně matoucí.
Neodvrátím pohled.
Stojím bez myšlenek.
Jen upírám svůj zrak do tmy.
Něco je ve vzduchu.
Vznešený průvod
chce mě vzít s sebou.
Ve mě se bojuje,
ve mě se perou.
Celá se třesu.
Chci a nechci s nimi.
Něco je ve vzduchu.
Neslyším své kroky.
Neslyším srdce úder.
Mysl mám prázdnou,
nemůžu zpět.
A přece jsem volná.
Teď patří mí svět
Autor Willou, 08.01.2009
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Lilly Lightová, Květka Š., Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, taková tajemná. Tip

01.02.2009 11:00:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí