Anotace: Jednoduše o mně...

Já…
…trní mezi liliemi
černé srdce v prostěradle
jehla v patě zaražená
…a přece nejsem beze jména

Já…
…zarezlé zlato v krabičce
bůžek co ztratil svatozář
zlo jehož obklopuje tma
…a přece nejsem bezcitná

Já…
…zaschlá skvrna na koberci
pohroma všech mravokárců
z kamene vytesaný kat
…a přece umím zaplakat

Já…
…ztracený střevíc Popelky
štiplavý kouř z cigarety
do řeky vhozené kotě
…a přece prahnu po životě


…malý anděl bez perutí

…dítě, které v světě trpí
Já, Elén
…víla v šatech z oblázků

…mám také právo na lásku!
Autor Aro, 08.01.2009
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jiparo, kleopatra.sedma, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vymazlené :)) líbí.

14.01.2009 07:30:00 | ShootingS

..prý "jednoduše" :D
..vítej vtipálku :D - Ať žijí živly! :D

08.01.2009 14:15:00 | Jiparo

Já tě vítám v modrém

08.01.2009 11:19:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí