Cesta

Cesta

Anotace: ...

Ujít krok či snad jednu míli
Beze strachu jen kráčet k cíli
Vše zdá se být velmi vzdálené
Nestálé a nad míru proměnné
Přejít most co rozpadá se
Věřit lásce, věřit její kráse
Všednost svého života necítit
Lásku v tvém srdci podnítit
Milovat bez bázně či hany
Neotáčet se k ničemu zády
Moci tak jen pochopit myšlenky tvé
Zapudit ve spánku noční můry zlé
Snažit se můžu nechci však slibovat
Žít chci jen tak ať nemusím litovat
Autor Emira, 08.01.2009
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, páááááááá, Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bať... žij a nelituj... s otevřenýma očima však .-)

08.01.2009 22:39:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí