už nejde začít znova

už nejde začít znova

Anotace: .

Chtěl jsi, abych čekala
Na něco, co mě nečeká
Ať naučím se v tobě číst
A vyprávím ti před spaním

Však moje víra selhala
Kdo zpomalí, nic neuspěchá
Končí nekonečně dlouhý list
Roztrhám ho? Zachráním?

Proč odmítáš, cos dříve hledal?
Co cítí tvoje otupené city?
Jsem to já, ta kniha, se kterou jsi sžitý?
Víc, než přítomnost by si mi nedal?

Dřív hledals slova
Teď utíkáš, teď zápasíš
Má naděje, má mrtvá touho
Zvenčí zvracíš, uvnitř krvácíš.
,,Už nejde začít znova,,
Autor anilwap, 09.01.2009
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: bejbyyyy, Kapka, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pripomína mi to niečo..inak tvoja básen ma chytila za srdce..velmi pekná..

09.01.2009 12:49:00 | bejbyyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí