Jednou

Jednou

Anotace: Vy jste všichni blázni, jenom já jsem Letadlo a všemu jednou uletím, ale až jednou... prosim o komentar.

Všichni po mě něco chtějí,
a já nevím,
nikdy nevím,
nevím co po mě chtějí.

Řešit jejich problémy?? Snad.
Ráda vám všem pomůžu,
ale už nemůžu.
Naději potřebuji.
Nevím. Snad.

Už můžu říct jenom
Jednou jednou
to dokážu já poletím,
ale až jednou
a všemu uletím!!
Zbývá mi doufat jenom.

Naděje umírá poslední.
Jako Mohykán.
Je vždycky poslední,
To je jediná pravda co mám.
Autor Gejblik, 09.01.2009
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: ShootingS, v.hercik, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,něco sem si tam našel a je mi najednou tepleji

09.01.2009 23:40:00 | LaBiL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí