Morituri te salutamus

Morituri te salutamus

Anotace: starší dílko..

Aequo pulsat pede
salus vividus
de nihilo nihil
-percutiit-
usque-quaque
immortalis lophius!

Slunce se odráží v lesklé zbroji,
vranný kůň nejistě cválá.
Rytíř i kůň- oba se bojí,
vědí, že šance je malá..
..a pořád menší.

Šípem do zad, mečem skrz srdce.
Takhle se umírá pro krále.
Všude kolem krev teče,
avšak rytíř bojuje stále..
..i když vítěz je předem znám.

Do chřtánu smrti vstříc,
už nevěří, už nedoufá..
V myšlenkách vidí svůj kříž
a hrob, který vítr listím zafouká..
..a nezbude nic!

Meus miles, sui equus
morituri- honorate..
Posum deprecor dominator.
Adveniat regnum tuum
amabo, adiuva me
supprimo dulleum..

Meus miles..
Opto ut vivas!
Autor Vision of me, 09.01.2009
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, bejbyyyy, enigman, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná... psaná zajímavými prostředky :)

21.01.2009 15:33:00 | ztracená

Quamquam latinitas tua emendatione minore eget, tamen laudo pro studio tuo! Perge.
Vale

10.01.2009 00:34:00 | valaki

Nemám slov... :-O

10.01.2009 00:00:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí