Život

Život

Anotace: ...

Chci něčí pomoc,
dejte mi radu jak mám žít
Dívat se kolem
a přesto klidné noci mít

Křičet z plných plic
a odezvi se nebát
Chodit beze strachu,
ne ho jen najevo nedat

Svěřit se člověku,
proč do papíru slova psát?
Najít tak někoho
kdo jen by mě chtěl znát

Nebát se života,
překážek jež nastanou
Dostatek odpovědí,
které nebudou jen ozvěnou

Opřít se o něco
v co věřit bych směla
Milovat bez zábran,
v jedno utvořit dvě těla

Cítit se potřebná,
pro někoho býti vším
Ne v očích bolest,
v dlaních nic a

... v srdci splín
Autor Emira, 11.01.2009
Přečteno 306x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, mafiiiie, alexx, Seanko, Holis, Seifič, Nimo, carodejka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítam tě na literu :) pěkné

11.01.2009 14:49:00 | Nimo

Láska ta přijde znenadání,
ať se Ti splní každé přání.

11.01.2009 14:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí