Zbytky toho vojáka

Zbytky toho vojáka

Anotace: ten název může vyznít trochu morbidně, ale myslím tím spíše myšlenky či vzpomínky, vůle. zařazení...možná válka, možná láska, to spolu vždycky tak nějak souvisí.

Oči schovává
za vějíř černých krajek,
trochu zvědavá
na konce cizích válek.

Kde jsou
aspoň zbytky toho vojína,
jehož kdysi milovala.
Nesou
bednu z dřeva-tu teď proklíná.
Co jiného by dělat mohla?

Trochu se stydí při pomyšlení,
co asi dělal, když byl bez ní.
A že už jí to nikdy nepoví.
Ať budou vítězi či prohrají...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 11.01.2009
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí