prozraď mi...

prozraď mi...

Anotace: ...

proč jsem jako upír
pod vlivem valkýr
prokletý nesmrtelností
živen krví
v utrpení
křehké nádoby
s odolností titanu
vlkodlak s předtuchou
letících nocí
na hřbetě divokého draka
často vyhazován ze sedla
co tvrdohlavě vyje
držíc se zuby nehty
a hledá cestu
k sídlům Titánů
za dívkou
které světélkují řasy
očima s kouřovou linkou
v tyrkysovém roláku
toužící rozluštit
její hádanku...

To přec na dosah
všechno máš
jen to buď nevidíš
nebo si nevšímáš...
Autor enigman, 11.01.2009
Přečteno 361x
Tipy 33
Poslední tipující: E., Bíša, Manon.H, páááááááá, bejbyyyy, Jiparo, Holis, střelkyně1, Noc17, Triffid Kolbe, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach vy lidé, za všemi pohnutkami hledáte vždy to horší..

14.01.2009 15:11:00 | páááááááá

vidí-všímá-vzdoruje!!!

13.01.2009 13:13:00 | Triffid Kolbe

Moc se mi líbí pojetí básně a užití nadpřirozena.

13.01.2009 07:29:00 | Lilly Lightová

Všimni si!
Vidím ji - je krásná.

11.01.2009 19:01:00 | spare

nevšímavost někdy je strašná...

11.01.2009 14:13:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí