Sobotní noc

Sobotní noc

Anotace: má duše si ulevila

Sobotní noci,
jsem překročila práh,
poznala jsem tvé skryté já.
Máš toho moc na srdci
a já tě nechci mít ve vlastní moci.
Vzpomínky se vracejí,
seš z toho nervozní.
Snad se bojíš mluvit o sobě,
o minulé době.
Vyprávím ti svůj příběh,
ty svíráš pevně pěst
a rty ti vibrují.
Nelituj mě,
mě už život nebolí.
Rozpovídáš se o sobě,
hned mám k tobě blíže.
Sedím tam tiše,
tvému příběhu naslouchám,
chtěla bych tě obejmout
ale nevím co od tebe očekávat mám.
Poslední rozloučení,
úsměv, pohled
a už tě není vidět.
Doma na studené zemi sedím
a zprávu ti posílám
ale odpovědi se nedočkám,
sem z toho velmi zmatená.
Autor Sofi, 11.01.2009
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí