Narkissos a Echó

Narkissos a Echó

Anotace: experiment s dialogem

Vidím tě, jak jsi ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨jak jsi
mluvím a ty¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ty
vidím tě, a ty mi ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨mi
Vidím slova,ale nevím,co říkᚨ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨říkáš
Mluvíš! Proč? Protože? ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨tože
Jak jen dál ještě budeme? ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨budeme
Jen odraz na hladině dělí to vždy¨¨¨¨¨¨¨¨ vždy
mezi samotou a nebo spolu..¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨spolu
Autor dead-head, 12.01.2009
Přečteno 547x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, PIPSQUEAK, rohypnol, CorrimsonTom, Helena Sládková, Romana Šamanka Ladyloba, hezule, deuxEm, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je úžasná! Nečekal jsem, že by se tu objevilo něco takhle invenčního!

29.01.2009 14:23:00 | Mortred44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí