Obrazy

Obrazy

Anotace: ***

I.
Pruhovaný svet
za oknom internátnej izby.
Šieste poschodie,
kúsok od neba.
Adresa dávno známa.
Napísal jej telegram,
že ju čakal.
Stop.
Že ju čítal ako knihu
(Chcel.
Hladkal len obal
a tešil sa na úvod)
Stop.
Nakoniec mu ju vzali.
Bez vysvetlenia,
povedaných pár prázdnych fráz
a zbohom.

II.
Bieli svet
za oknom prázdneho bytu.
Prvé poschodie,
kúsok od pekla.
Adresát neznámi...
a pár izieb určených na predaj...
Autor Ria, 13.01.2009
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Severka, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbí. prostě líbí. prostě st.

13.01.2009 17:27:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí