Nad oceánem

Nad oceánem

Anotace: pár nesmyslů zrýmovaných do příběhu života,který má každý stejně tak jiný a odlišný jako všichni ostatní tak totožný...

Přes okraj propasti
Naklání se vrána černá
Život rozláman na části
Úsměv chladný, slza věrná

Přepadá dolů
Kde samí lháři
Pořád spolu
Po jejich tváří
Dolů do propasti
Padají slzy zášti
Slzy lásky
dokonalé krásky
Slzy nevinnosti
Plní povinnosti
Které spatříš
Na obloze z červánků
Až se vrátíš
A vyřešíš hádanku
Proč Ti slzy smáčí
Láska i neštěstí
přec radost s tebou kráčí
to smůla ti dala pěstí…

Teď už věříš?
Ve štěstí podkovy
Každý na svůj kříž
Nese své okovy.

A tak slza za slzou dál padá
Do oceánu - toho našeho
Plného
Všech slz štěstí lásky i zlého
Ale putna!
Jak Vám Váš život chutná?
Autor Kwítko, 13.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí