Vrťme se společně

Vrťme se společně

Anotace: Vrťme se společně

Jazz, hip hop,
tekno či rock.
Je to úplně jedno,
začínám se vrtět, zlato.

Vrtím se do rytmu.
Sem, tam, otočka.
Ty jsi nádherná kočička,
proto tě zvu na vrtění spolu.

Reální svět vypneme.
Hudební svět zapneme.
Vrtíš se moc nádherně,
snažím se stejně.

Jsi v tom ale lepší.
Moc ti to sluší.
V tanci necháváš celou duši,
něco bude, Tony to tuší.

Půjde-li to stále stejně,
a já se polepším,
tak za chvíli budeme tělem společným,
začnu se tě dotýkat něžně.

Nebude-li se ti to líbit,
přestanu.
Bude-li se ti to líbit,
pořádně to rozjedu.

Budeme jen my dva,
nikdo další.
Jo, ještě hudba,
tak jančit začni.

Jsme už tak daleko,
vidím tvé krásné stehno.
Je to znamení, krásko,
že nemám vzdát to.

Půjde-li to fakt dobře,
vklouzneme do postele společně.
Půjde-li to ještě líp,
ukážu ti sbírku mých slip.

Ale jedno mi slib.
Že při dalším tanci,
vyzveš mě zas k tanci.
Autor James Tony, 13.01.2009
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, colorka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne že by to bylo jen o tomhle, ale je to pěkné sblížení dvou lidí :-D

15.01.2009 16:57:00 | James Tony

Ach jo proč vy kluci to vidíte jen takhle?
No ale sbírka těch slip mě fááákt dojala :D

15.01.2009 16:13:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí