...balíček karát..

...balíček karát..

Anotace: ..len na nás je,akú si vyberieme...

v priehrští kvapiek,
dažďa
a vetra,

karta života
s kartou smrti
sa stretla,

nie ruka v ruke,
nie ako pár,
ba ani sestry,

kto z koho,
na križovatke
cesty,

čakajú na ľudí,
kam zabočia,
určia svoje kroky,

život čaká
na tých,
ktorí nie sú hlúpi,

a karta smrti,
ľahko si vyberá,
a rub zmení sa na líce,

niet cesty späť,
už len pár krokov,
od slepej ulice,

balíček strieda balík,
červené,čierne,
deviny so sedmami prekryté...

vybrať je ťažko,
keď riadiť sa citmi,
je tak zložité...
Autor maliska, 13.01.2009
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Ria, radexk, Holis, Bíša, /cnz/, enigman, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na druhou stranu, jsme schopni něco bez citu udělat, není ten rozum jen snůškou argumentů pro skrytý cit? jo kdybych sám věděl...Ahoj Radek

15.01.2009 10:04:00 | radexk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí