Jablečný slunovrat

Jablečný slunovrat

Anotace: ...

Lhostejnou odevzdaností
učíme se k lásce ikon
S klaunovskými nosy,
Srdce zarůstají strništěm vyčerpanosti-
bez touhy létat;

Probouzeni v osvojené plachosti
Do linky bez tvaru,
jak zbloudilé vlaštovky
v řadě strohých řas
před hroby zapomenutých hrdinů-

Skrz modré rozbřesky
Sbíráme nepostřehnutelné snítky
těl skřivánčích skřítků
v zákoutích neochvějných,
barbarských iluzích;
Autor Montynka, 13.01.2009
Přečteno 391x
Tipy 21
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dandelion-meadow, STIMPRE, jedam, kikis, blue, Holis, SadLily, Bíša, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné obraty.

14.02.2009 08:24:00 | kikis

něco bych napsal jinak
ale líbí se mi :)

15.01.2009 03:06:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí