nepřichází

nepřichází

Anotace: ....

Láska je cit,
bez kterého nejde žít.
Toužím po něm ve dne v noci,
z tohohle stavu není mi pomoci.

Zabíjel bych za ten pocit,
že na mě někdo mysli ve dne v noci.

Tak proč nepřichází ta má vysněná,
když teď je tak potřebná,
teď stravyl bych s ní celé věky,
teď když skoro bouchám vzteky.

Tak proč nepřichází.
Autor LIrds, 13.01.2009
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: lady_esik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TO se stává, chce to vůli a čekat no

27.02.2009 10:26:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí