Červená lampička

Červená lampička

Anotace: ***

Veselý vlak
vezie vnady
Valiky.

Pre pohľady
pohľadného
Paľa.

Nie,nie
nechaj na nich
nach

Budem búrlivo
bubnovať
na opačnú stranu...

Stál pod jej oknom
a vykrikoval
oplzlé slová básne
darovanej na dne
pohára...
Autor Ria, 14.01.2009
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, hanele m., Jana M., maliska, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí