Země protikladů

Země protikladů

Anotace: Nějak se mi daří skládat básně které se nerýmují..

Hodně mraků,
a přitom čistá obloha.
Těch lidí co jsou všude okolo
a přitom jdu prázdnou ulicí.
Ty melancholické tóny harvan,
které se ozývají z obrovského chrámu.
Ale co vlastně slyším?
Žádný chrám v dohledu
a kolem mě jen mrvolné ticho.
Cítím jenom tlukot vlastního srdce.
Toho, které mi vyrvali při vstupu do země.
Země protikladů...
Autor Anulyynka, 14.01.2009
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Faileen, Vlk v rouše, lucajda89, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se beztak líbí.

14.01.2009 23:01:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí