...Ceasarove kocky...

...Ceasarove kocky...

Anotace: ...

Ceasarove hodené kocky,
hodené za tmy pred mesačným svitom
napäté mozgy,
padla láska,či nenávisť prepletaná s citom?,
toho najkrajšieho,čo je v nás,
teším sa na ten risk,ked hodia sa zas,

"Kocky sú hodené"
Autor maliska, 14.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Ria, Kapka, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ona nerada jistotu? nebo ví, že žádná není?

15.01.2009 10:00:00 | radexk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí