Stíny dnů

Stíny dnů

Anotace: nevím jak ji pojmenovat v hlavě se mi vynořila písnička * * * k zamyšlení * * * na zabití

Proč srdce je zlomená kost
rozštípaná na padrť
. . . . . . . . jen tak pro radost
či zlost?

Proč se krev vsákne do dláždění
a nikdo neocení
. . . . . . . . hrubost pocitů?
Ve svitu
. . . . měsíce
. . . . . . . . kradeš kapky skla z mých očí...

Nikdo neporoučí,
. . . . . . . . nikdo neposlouchá.
Jen ucouraná roucha
. . . . . . . . starých mnichů
pleskají na dláždění v tichu,
stírají krev ze střech
. . . . . . . . . . . . a kreslí po oknech
svastiky -
. . . . - kainovo znamení
. . . . . . . . . . . . zkřehlé prsty...

V co se proměníš
. . . . . . . . až ustoupí mi noc?
Autor Bůchví..., 14.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: okapovaroura, Alasea, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jana M., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ptáš se nebo chceš slyšet odpověď?
není to to samé...

15.01.2009 12:53:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí