budoucnost?

budoucnost?

Anotace: dopadne to takhle?

až se obloha v noci rozsvítí
až rakety zemi políbí
az si pánove nahoře pomačkaj své čudlíky
už nebudou ani rohlíky
Nebude nic
jen pustmo a zima
jen pár vyvolených někdě přebývá
Pak si vzpomene nědko na Nostradama
že to co předvídal, nebylo divadelni drama
Chovejme se k sobě líp..nebo nám fakt nezbyde nic
Autor nerousek, 15.01.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baba vanga do googlu si dejte, co dál dělat? A jestli je to vůbec naší moci?

15.01.2009 13:48:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí