Kdo jsem já?

Kdo jsem já?

Anotace: Jen taková malá blbůstka :)

Smrt prchá, když ráno vstávám,
Jsem jiskra dne a víru všem dávám,
Jsem noční pták v houští schovaný,
Lesk očí, zjev orvaný,
Poutník bez domova světem znalý
Jsem hvězda na obloze nejjasnější,
Jsem žena i muž – jsem kouzlo nejtajnější
Smrti se nebojím, když přede mnou kosou mává,
Jsem nebezpečně rychlá a děsně nestálá,
Tak mě najdi, řekni kdo jsem
Uhádni hádanku, kterou nikdo nezodpověděl…
Když dokážu býti stínem
V slunci schovaným
Jsem vzdušným vírem
Lišákem prohnaným
Bojíš se mi pohlédnout do očí,
Pak svět se s tebou zatočí,
Jsem ďábel s andělskou tváří…
Avšak,
Světlem zářím,
Šťastně se tvářím
Nejsem zlá
Pouze ohnivá
Jsem vodní hladina, Jemně se vlnící
Klidná jak beránek na louce spící…
Mnoho tváří, jak siréna zpívám
Tolik úkolů na světě mívám…
Tak řekni, kdo jsem…
Autor Luicy, 15.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Isobel, Lilly Lightová, Quigleika
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, k zamyšlení. To zodpovíš si snad jen ty sama...

16.01.2009 00:21:00 | Isobel

Tak tohle se mi moc líbilo ;)

15.01.2009 22:14:00 | Lilly Lightová

...život...

15.01.2009 13:02:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí