Nevyplacený hrob

Nevyplacený hrob

Anotace: morbidita

Ostatky moje vyhoďte
z nevyplaceného hrobu
anebo popel vysypte
vím nejsem pro ozdobu.

Už není kdo by vyplatil
ten nešťastný hrob za mne
snad osud sám mne zatratil
skončilo žití marné.

Já věru bídně živořil
žil jsem jak žít se dalo
tak sám sebe jsem umořil
stalo se co se stalo.

A nikdo pro mne neplakal
mé múzy neronily
slzy za něž bych všechno dal
jich oči nepustily.

Lásku svou nesměl milovat
bylo to k nepřežití
teď nikdo nechce darovat
mi na hrob trochu kvítí.

Jakoby celý život byl
jenom pár okamžiků
než s múzou jsi se políbil
už skončí ve výkřiku.

Výkřik jak prosba o milost
však k čemu by to bylo
ze všeho zbyla jenom zlost
že nic se nesplnilo.

Jen jedno přání měl bych snad
kéž bys mně vyplnila
spolu se nechat pochovat
sen věčný se mnou snila.
Autor Skalsky Pavel, 15.01.2009
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: Rolnička, Markéta Hl., Admen, Kristine Clary-Aldringen, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku mrazivý... o životě po životě... ale nějak se mi to líbí :o)

15.01.2009 14:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí