Thirteen

Thirteen

Anotace: Z filmu třináctka - strašně se mi líbí a byla by škoda se o to nepodělit se zbytkem světa...

Byl to mrzák,
ale zničené bylo jen jeho tělo,
není to snadná ani lehká věc k vysvětlení,
"necháme to jak to je," řekla
a knihu lží zavřela
pak oči své zakryla
a sama sobě popřela co viděla
Autor Little_princess, 15.01.2009
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí