MuRdeReR

MuRdeReR

Anotace: Když budete hodní,pošlu vám kousek :

Vstřebávám kilogramy kalorií ze slunce
naházel jsem si sníh s kousky ledu
za krk.
Běhám po tmě po bytě,plivou na mne
hlavy obětí všech mrkacích stvoření.
Když si rozsvítím,tváří se tak
ustaraně.
Černou hodinku mám sedm dní v týdnu
suším prádlo na něčím hrudním koši
proč si ho u mně nechal?roj lítých slov
vypráší ti kožich a jednou
v roce 1912 budem spolu
škrabkou nakreslím ti hrůzu na záda
injekce?děkuji mám.
nenakupuju,takže to snad jím!
lidský maso je přehnaně halucinogení
kousky prstíků,přehrabuji se v nich
tvoje tělo ke mně už necítí odpor
je to nádhera když si po smrti.
Autor LaBiL, 16.01.2009
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow. trochu mi přijde jako text, kterej psal nějakej "blázen", ale ted si to neber na svojí osobu.
je to skvělý.

16.02.2009 17:49:00 | Layla.

Tak trochu horový výjev. Má to něco do sebe :-)

16.01.2009 18:49:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí