Proč žít

Proč žít

Anotace: Jedna lehounce depresivní :)

Není snadné pochopit co v mé hlavě se děje
Přemýšlím o bolesti, kam jen ten svět spěje
Není mi souzeno jen v slastné nevědomosti žít
Jsem uvnitř kruhu aniž bych v něm chtěla být
Životem proplouvat bez starostí, bolesti a nouze
Zabodly střep v srdci a černo na duši mám pouze
Vinit tím okolí, nic není v životě snazší
Najít však něco proč žít bylo by mi dražší
Autor Emira, 16.01.2009
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, Seanko, Lilly Lightová, nejsembásník, páááááááá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky je n´ěco,pro co se dá žít...i když je ti nejhůř.

16.01.2009 14:13:00 | Zirka

Líbí se mi tvá báseň. Dávám supertip ;)

16.01.2009 12:05:00 | Lilly Lightová

..kdo hledá najde..většinou ale, když hledat přestane..
bude líp..*

16.01.2009 11:52:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí