Niesme vymyslený

Niesme vymyslený

Anotace: aj keď sme spolu len v sne,niesme vymyslený

vysnená
hra dvoch nahých tiel
vraví o nás
že láska žije stále v nás.

už dávno dospelá
a ty svojím usmevom mi dávaš na povel
,,možeš,,

ty niesi vymyslený
ja niesom vymyslená

až tam-
kam tvoj dotyk dospel
a prstami blúdil si kam len chcel
mi vráža do mysle len jediná veta

,,chcela som,,chcel si,,chceli sme,,

-mám rada noci s tebou-

lež,večer sa pomaly krátil
pomaly doznel.

a prišiel nový deň
nové ráno.

bála som sa.
teraz už viem že zbytočne.

posteľ nebola pázdna
ty si tam stále bol
vedľa mňa
a sníval si svoj sen nedosnený

,,náš sen,,

s úsmevom som sa k tebe bližšie pritúlila
a vedela som že aj keď znovu zaspím
ty tam budeš stále
neodídeš

NEODIŠIEL SI

mám rada noci s tebou
-v sne-
Autor panennka.z.polarky, 16.01.2009
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí