Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Utíká to moc rychle.....

Měla jsem oči dítětě....
Kde jsou?
Proč,nepřijdou v nás?
Život jde dál......

Slyším smích v dáli,
Né!
To není v dáli
to jen má mysl pálí.

Čas plyne,voda teče,
lidé se mění.
Změní se to co je v nás?
Proč? Proč se to mění?

Mám mnoho otázek...
Málo je však odpovědí.
Nikdo, ale neví ...
Zda a proč se to mění.

Zastav ten podivný čas
Radši ne!
To by nezbyla v nás
žádná vzpomínka na dětský čas.
Autor Veverice, 16.01.2009
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí