POZNÁNÍ

POZNÁNÍ

Anotace: ať člověk ve svém životě udělá cokoliv,tak vždy je to jen na něm samotném....

Život kolem mě se točí,
slzy vstupují do mých očí.
S životem bojuji
v životě hledám cíle
vím,že prohraji
i takové nastávají chvíle.
Život je dar,s určeným osudem
Život je hra s denním postupem
Život plný zvratů
Život s mnoha tahy mnoha matů
Život plný nástrah s mnoha léčky
vždyť život,jsou jen samé břečky
Život by měl žít jen ten,
kdo je s ním spokojen
na ostatní měl by se brát ohled,
zda chtějí mít tento pohled.
Pohled na svět,pohled na dnění,
které nic nezmění
zpříma dívám se na Tebe živote,
zpříma na Tebe hledím
v mé duši toho tolik dřímá,
co vypustit dřív nevím.
Snad mám rozehranou šachovou partii,
kde každý den v těch polích ukryji...
Autor ketriet, 17.01.2009
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., 6thSun, veronicie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí