Lidský chtíč

Lidský chtíč

Anotace: Tak si ho drž...

Vím dobře vím
Co znamenají ty bílé mraky,
Které nepoznají špínu

Sním často sním
Jak tenhle svět je
Celej beze stínů.

Svítí si s lucernou na cestu z oblázků.
Netápe temnotou uhání pro lásku.
Lidský chtíč.

Máchat si hlavu v poznání
To trochu peklem zavání.
Lidský chtíč tohle všechno riskuje.
Tváří se naoko jak moc tě miluje.

A je to přesně to co chceš.
A očekáváš od svojí druhý duše.
Hned co ho najdeš.
Necháš ten chtíč ležet suše.

Kouzelnou lampu třikrát nalešti.
Ten pocit chytne tě celého do kleští.
Lidský chtíč.

Vždyť se mu nikdo nebrání.
Každej ho spíš někde hledá
Temnotou uhání pro lásku.
Adrenalin v krvi zvedá.

Vem do dlaně lidský chtíč
a honem pryč.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 29.09.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí