čo ma nezabije...

čo ma nezabije...

Anotace: taková rychlá,hodne rychlá rychlovka po dlouhým case...

čo ma nezabije
to ma poraní...

tvoje nie...áno...nie
všetko sa skončilo
my trváme
(ako sezónne dažde
padáme, začíname, končíme,
vždy rovnako,
vždy načas...)

som ako ruleta
buď vyhráš
alebo nie

Si ako branka
nestrelím gól
dnes se žiaden zápas
o ŠŤASTIE nehraje...

vravela žena
zakopaná v snehu
" čo ťa nezabije
to sa ťa pokúsi zabiť znovu"

a sneh sa roztopil...
ona je zakopaná v zemi...

tušila to!
(poslala list svojim deťom)

a ja som zakopaná v tvojej dlani...
viem to..

tak zabi MA!
(dnes...pri milovaní)
Autor adida, 17.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: kikis, fialová, Franti, mjh, Chancer, Romana Šamanka Ladyloba, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andrejko.

05.02.2009 21:00:00 | Franti

Co tě nezabije, pokusí se o to znovu..není co dodat :-)

18.01.2009 12:20:00 | Chancer

Ano, to by byla sladká smrt.

17.01.2009 22:29:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí