Za závojem noci

Za závojem noci

Anotace: trošku nostalgická báseň s nádechem nedávných minulých století

Světýlka noční nostalgie,
červené lucerny vykřičených domů,
dokud den noci neupije,
dokud je luna zpoza stromů.

Pánové očí lesklých, chtivých
s ležérně povolenými opasky,
ztrácí se v rukách nevěstčiných
s punčochovými podvazky.

Hvězdy, ten pudr nebe,
jak chlípní voyeuři do oken čumí,
vždyť ranní rosa zebe,
tak nediv se, že nám lidem…
tak trochu…
závidějí.
Autor Flora Jean, 18.01.2009
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí