o.s.t.r.o.v--z.á.z.r.a.k.o.v

o.s.t.r.o.v--z.á.z.r.a.k.o.v

Anotace: skus to ešte so mnou

odchádzam
hľadať ostrov zázrakov..
tam dovolené je
svoju rozprávku z čriepyn zlomených sŕdc na tisíc kúskov znovu poskladať
tam sa dá vrátiť nádej bláznom v láske stratených
vrátia aj krásu nebesám ak bude treba..
ani čas nebude hrať žiadnu rolu..
a oblaky budu plakať šťastím
keď znovu uvidia nás dvoch v objatí stáť.
a hviezdy nám budu už len priať všetko šťastie sveta,
a škovránky nám zaspievajú pieseň o večnej láske,
aj jazero pozve mesiac odrážajuci sa v jeho objatí na parket..

smiem prosiť?
láska?
táto pieseň škovránkov patrí dnes len nám..
a bude večná ak budeš ešte stále chcieť..

skusime to ešte spolu?
Autor panennka.z.polarky, 18.01.2009
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, V.N.Losinský, Badya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí