o starých přátelstvích

o starých přátelstvích

Anotace: už se zdravime jen setrvačností, a tak počítám...

někdy musím počítat
né že bych matematiku
neměl rád
ale nic se nemá
přepínat
ani počty
i když je máš v malíku

že jedna a jedna
jsou nakonec dvě
mě zrovna nezachrání
radši bych něco
z těžších zbraní
proti kterým se
mnohem hůře brání

že by mě ještě zvali
k sobě na povídání
s tím snad ani nepočítám
ale co i počty
se můžou mýlit
Autor radexk, 19.01.2009
Přečteno 205x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Vlk v rouše, janewe, maliska, Kristine Clary-Aldringen, Rbb, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pekná..veľmi..

19.01.2009 16:53:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí