Někdy se projdu lesem ...

Někdy se projdu lesem ...

Anotace: *- ... a někdy bych se radši neviděl ...

.

Někdy se projdu lesem ...

.. a nebo ...
se taky někdy probudím
když hovna ve stoce
mě začínají dusit

je to ale jen pocit

pana Pytlíka
který by
všemu chtěl rozumět
všude byl,
a všechno zkusil ...

a pak si vzpomenu
na hlad, a žízeň
po životě, po lásce,
po vědění ...

na všechno co jsem již zapoměl
naše Experience, Woodstock
láska a mír pro všechny

v LSD opojení

A nové Woodstocky
a noví prorokové
zatím hrají
krysám
stejně naléhavě
na elektrické píšťaly
exaltické techno

a zástupy je následují ...

je to čím dál tím stejné
a vlastně se od té doby
ani nic moc
neudálo

jen nová epocha
se zrcadlí ...

... v té předešlé ....

*-

.
---------------------------------------------------
*
odezva na dílko "Spím, tedy jsem"
od "Pokusný králík s melounovou náplní"
králík který i přes svý mládí "má za ušima" ... :-))

*

.
Autor HarryHH, 19.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 23
Poslední tipující: Marfuša, Holis, Jiparo, okapovaroura, Psavec, Mango-Holka, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Lota, Pokusný králík s melounovou náplní, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že máte za ušima oba :o))

19.01.2009 18:14:00 | labuť

Ty tvoje odezvy jsou skvělé :) (Jenom abych za uši jednou nedostala palicou, hehe)

19.01.2009 18:08:00 | Pokusný králík s melounovou náplní

...jdu se podívat na toho králíka, co Tě inspiroval...:-)))

19.01.2009 18:08:00 | Lota

...je bezvadná

19.01.2009 18:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí