Růže z Jericha

Růže z Jericha

Anotace: ...

Když život byl i je jak něčí,
tu buďte si v něm nádobou i pecí
a uhlíky žhavými jako slova
buďte trny i růže purpurová
a nebojte se skočit pro lásku,
cesta neskládá se vždy z oblázků.
Viděla jsem svůj osud, pane,
a vítr mi tvé věty vane,
jen, prosím tě, ať jsem jako voda,
vodě se každé tvorstvo poddá,
já vím, jsem křížem v Jerichu
a červená voda utrpení stéká potichu.
Autor Inge, 19.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, okapovaroura, labuť, Bíša, WAYWARD, enigman, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí