Vzpomínka na vačer

Vzpomínka na vačer

Anotace: Někdy se to zamotá

Do hlavy mi vedou drátky
Zadními modrými vrátky
Velbloudi i myši prochází
Co tě provází
Odkud pochází
Že jsou celí od sazí
Od sazí

Za těmi modrými vrátky
Ukrývám tě do skořápky
Kohouti pak vejce vysedí
Na to nehledí
Pak tě probudí
A když měsíc vychází
Vychází

Z hlavy mi pak budeš zpátky
Posílat ty zprávy zpátky
Duši ti jen sítkem přecedí
To ti nevadí
Kdo myš nahradí
V hlavě kohout dovádí
Dovádí

Když už jednou prošel vrátky
Nevrátí se nikdy zpátky
Jenom se tak se zvířátky prochází
Bude od sazí
Modrý od sazí
Navždy celý od sazí
Od sazí
Autor Laa, 20.01.2009
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tomu se říká zmatek v hlavě. Krásně praštěná básnička.

20.01.2009 14:07:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí