Mé chyby

Mé chyby

Anotace: Každý chybuje, ale ne vždy je mu odpuštěno.

Nemůžu se na sebe podívat,
proklínám svůj obraz v zrcadle,
ničím všechny moje fotky,
všude vypadá má duše zvadle.

Proč dělám hlouposti,
to ony přivodí bolesti,
proč neřeknu STOP,
proč nezaženu ty blbosti?
Autor Ivet.K, 20.01.2009
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí