Poslední...

Poslední...

Anotace: Jedno z dílek, u kterých mi nezáleží na nepřesnostech.. Mnohem důležitější je pro mě obsah. Doufám, že i pro vás.

Něco mě změnilo, o smrti přemítám,
život se zastavil, nechci být tady, chci být tam.
Na druhou stranu chci se jen podívat,
smět taky plakat, ne se jen usmívat.
Nikdy jsem nechtěla život svůj ukončit,
teď tady přemýšlím jak z toho vybočit.
Život je kolotoč, či snad raději byl,
o rychlém konci každý z nás snil.
Nikdo z nás netuší co jednou stane se,
při pomyšlení na smrt tělo se roztřese.
O smrti přemítám a nevím kudy kam,
život jí nevrátím, zůstane navždy tam.
Autor Jamesow, 21.01.2009
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Alasea, Zdenek, Bíša, Sllunce, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...taky si,ale myslím,že je lepší to neuskutečnit.

27.02.2009 20:45:00 | bettuš

jeden den můžeš přemýšlet o smrti a druhý se stane něco za co budeš navždy vděčný, že jsi své myšlenky nerealizoval..

21.01.2009 16:42:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí