Viděl jsem...

Viděl jsem...

Anotace: ...

Viděl jsem smrt
Viděl jsem vyhaslé oči
Viděl jsem plačící děti
nad tělem nehybné matky
Viděl jsem srdce pukající bolem
Viděl jsem mrtvé duše stoupat k Bohu
Viděl jsem písek vytékající z žil toho starce
Seděl před domem a v očích měl sůl
Byl to Krysař...
Jeho práci již nikdo neocení
Lidé se přece dovedou do záhuby sami
A ti spravedliví?
Těch je již málo
Přežívají v bídě a čekají až je osud povolá
Autor BeatleJohn, 21.01.2009
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí