Mých tisíc let

Mých tisíc let

Anotace: -----

Až proteče prsty
mých sto let
Tak to byla jízda,
tak to byl let
tak radši už jdi, jdi si hrát
nebude mě to tolik bolet
až odejdeš nebude mě to vůbec bolet

teď tvrdím, že byla to nouze
a když zavřu oči,
tak už nepodléhám té touze
a když jdu večer spát,
tak na okamžik pouze,
už na tebe vlastně ani moc nemyslím ...

A listí podziní už po stý k zemi pádí
Tak mi nic nezbylo jen vzpomínky z mládí
už jsme si jistí.
Tohle může trochu bolet ...
Tohle bude trochu bolet ...

Poupata z konkurzů na dokonalý květ
Chlapíci z reklamky na dokonalý svět
U nás levně a hlavně teď hned
spousta to slibů, s čím vším se chlácholí
držte si klobouky, tohle trochu zabolí
Autor anti-HERO, 22.01.2009
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, AndyKo, zlomeny srdce, Gemyni, Gabi, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, fuu
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí...moc...ST...Andy

18.02.2009 19:21:00 | AndyKo

tak veľmi "dospelácka" na tvoj vek :-)

14.02.2009 19:53:00 | zlomeny srdce

To se mi líbí

31.01.2009 18:09:00 | Gabi

dost dobrý

25.01.2009 20:14:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí