Promiňte...

Promiňte...

Anotace: Má omluva světu za to, že vůbec žiju...Promiňte všichni učitelé, zaměstanci ČD, opeláři, prodavači a všichni pokrytci světa, že dýchám stejný vzduch jako vy....

Mrzí mě, promiňte,
že hledám, že věřím, že zoufám
Mrzí mě, promiňte,
že sním, fanatazíruji, tajně doufám
Mrzí mě, promiňte,
že v hmotě jsem téměř panic
Mrzí mě, odpusťte,
že ve vašem světě jsem navíc
Mrzí mě, promiňte,
že mám duši, že myslím a věřím
Mrzí mě, věřte mi
že zbytečně hladinu čeřím
Mrzí mě, bolí mě,
že do sebe svět upadá
Mrzí mě, souží mě,
že lásky květ okolo zvadá
Mrzí mě, hrozně moc,
že lidé jsou falešní, sami
Mrzí mě, pálí mě,
že nedoufají, nevěří na nic
Mrzí mě, odpusťte,
že hledám pravdu, kde je jen lež
Mrzí mě, promiňte,
že jako vy nechci být též
Mrzí mě, stýskám si
Nad samotou, prázdnotou dnů
Mrzí mě, bolí mě,
Však brzy již budu zapomenut
Mrzí mě, dusí mě,
Dým z vašich prolhaných úst
Mrzí mě, zabíjí mě,
že přátelství nemá kde růst
Mrzí mě, promiňte,
že bohatství, uspěch je mi lhostejný
Mrzí mě, odpust´te,
že nejsem jako vy stejný
mrzí mě, promiňte,
že nechci v konzumu hnít
mrzí mě, odpusťte,
že nejsem, čím chcete mě mít
Autor A. W. Dahl, 22.01.2009
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: nikoolkaaa, klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tebe něco bude kámo ..... :-)

25.01.2009 20:38:00 | anti-HERO

Neomlouvej se. Nikdo by ti neměl vyčítat, že máš své názory, že jsi to ty, nikdo jiný.

24.01.2009 16:11:00 | mašinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí