Na křídlech labutí

Na křídlech labutí

Anotace: ... trošku pohádková ...

Moji lásku, drahý princi,
nevykoupíš zlatou mincí,
raděj se vrať nazpátek
do světa třpytivých pozlátek.

Moji lásku, drahý spáči,
získají jen čistí hráči,
neskládej mi z účtů věno,
srdce má být vykoupeno.

Lásko moje, princi třetí,
nezískáš nic bez obětí,
usínám na tvojí hrudi,
srdce tvé ještě trošičku studí.

Povím, co je povězeno,
utajím jen tvoje jméno,
z ptačích křídel, perutí,
lásko moje labutí.
Autor Inge, 23.01.2009
Přečteno 278x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Borecká, Holis, hezule, 6thSun, Markéta Hl., Bíša, Mbonita, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková běloučká, čistá básnička.

23.01.2009 10:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí